Moederdag: vier het met een geurtje en likeurtje

terug naar overzicht →

Meppel – Kisjes-slijterijen en Pour Vous Parfumerie Femmy Schuurman hebben mooie pakketten samengesteld speciaal voor moederdag. Moeders kunnen verwend worden met wijnen en likeuren en een lekker geurtje.

Uit het uitgebreide wijn en likeuren assortiment heeft Alexander Kisjes een aantal mooie wijnen en likeuren gekozen die speciaal voor moeder zijn. Uit de zes lijnen van Rituals heeft Cobie Schuurman een heerlijke douchegel erbij gezocht. Deze twee flessen zijn feestelijk verpakt. Daarnaast bieden de Meppeler bedrijven de mogelijkheid om zelf aan pakket samen te stellen dat vervolgens feestelijk verpakt wordt.

Dit geurtje-likeurtje-initiatief geeft klanten de mogelijkheid om moeder extra te verwennen en het is een voorbeeld van samenwerking door Meppeler ondernemers.

Naast deze feestelijk verpakte cadeaupakketten hebben de beide winkels voor de eerste vijftig klanten een extra actie. Meer informatie hierover is verkrijgbaar in beide winkels. Kisjes Slijterijen is te vinden aan de Putstoel 2, Pour Vous Femmy Schuurman aan de Hoofdstraat 3-5 in Meppel.