Proeverijen

terug naar home →

Bezoekt u een van onze slijterijen, dan adviseren Alexander en zijn team u graag over de fles die bij uw smaak past. Heeft u een feestje, verjaardag of zakelijke bijeenkomst die u wat ‘smaak’ mee wilt geven: dan verzorgen wij graag een bier-, whisky- of wijnproeverij.

Naast proeverijen verzorgen wij ook een complete catering en cadeaupakketten voor de zakelijke en particuliere markt. Bestellingen en cadeaupakketten kunnen we voor u bezorgen of per post versturen. Zo begint het genieten al bij het gemak dat Kisjes biedt.

3 mei GIN PROEVERIJ

In een 1,5 uur durende workshop nemen wij u mee in de geschiedenis van gin, het productieproces en verschillende stijlen van gin. Waarbij de volgende 5 gin’s geproefd worden.
Gordons Pink gin
Tanqueray London Dry
Tanqueray Rangpur
Tanqueray no 10
Jinzu
We bespreken alle 5 de varianten afzonderlijk. Daarbij worden de achtergrond, ingrediënten en de perfect serve met aanbevolen garnering besproken en geproefd.
De laatste 30 min krijgt iedereen de gelegenheid om een eigen gin tonic te maken.
Opgave in de winkel, via Facebook of telefonisch.
Kosten zijn € 15,00 per persoon

1 juni BIER XXL

Ga vrijdag 1 juni 2018 mee op avontuur in de wereld van bier in het algemeen en speciaalbier in het bijzonder. Gedurende 3 uren kun je genieten van de lekkerste speciaalbieren.

Tijdens de Bier XXL is er tevens de mogelijkheid om jouw favoriet(en) direct te bestellen.

Bier is een beleving!
Ieder glas bier heeft zijn eigen karakteristieke kleur, geur en smaak. Gedurende 3 uren kun je genieten van meer dan 150 speciaalbieren. Je ontvangt tijdens de Bier XXL een eigen proefglas. Dit glas kun je bij diverse stands laten vullen met de lekkerste, niet alledaagse speciaalbieren. Je kunt de speciaalbieren proeven en beleven tezamen met de kenners en de brouwers. Een snoepwinkel dus voor de bier liefhebber. Natuurlijk geven wij nu nog niet alles prijs, maar voor een bier liefhebber is de Bier XXL een avond om niet snel te vergeten.

Koop nu je kaarten online bij de Meenthe of bij Kisjes slijterij Meppel, Drankencenter Oppers in Wolvega, Slijterij bij Marcel in Hoogeveen, Slijterij Beilen en Slijterij bij Bert in Steenwijk.

Staat de keuze van uw proeverij hier niet bij? Neem gerust contact op met ons via ons contactformulier of bel ons op 0522-255923.