Proeverijen

terug naar home →

Bezoekt u een van onze slijterijen, dan adviseren Alexander en zijn team u graag over de fles die bij uw smaak past. Heeft u een feestje, verjaardag of zakelijke bijeenkomst die u wat ‘smaak’ mee wilt geven: dan verzorgen wij graag een bier-, whisky- of wijnproeverij.

Naast proeverijen verzorgen wij ook een complete catering en cadeaupakketten voor de zakelijke en particuliere markt. Bestellingen en cadeaupakketten kunnen we voor u bezorgen of per post versturen. Zo begint het genieten al bij het gemak dat Kisjes biedt.

09-06-2017 Bier XXL kaarten à € 25,00 verkrijgbaar bij de winkel in Meppel, de Meenthe, Slijterij BijBert en Dranken- centrum Wolvega. Locatie: de Meenthe, Steenwijk aanvang 19.30 tot 22.30

21-05-2017 vertrekt er een bus naar Brouwerij Maallust in Veenhuizen voor een rondleiding en een proeverij. Vertrek bus 12:30. Aanmelden bij Kisjes Meppel of bij café de Buren!!!

 

Staat de keuze van uw proeverij hier niet bij? Neem gerust contact op met ons via ons contactformulier of bel ons op 0522-255923.